Home Mentorálás Adival

Mentorálás Adival

Szia,

örülök, hogy itt vagy!

Mi az a mentorálás? Vállalkozó és top menedzser ügyfeleimnek segítek fejlődni minden téren, szakmai és emberi szinteken, azokban a témákban, amikben a Biznisz Boyz adásokban is megnyilvánulok. A módszerem alapja az accountability coaching: a reális célok meghatározása és utánkövetése, a hozzájuk vezető feladatok kijelölése és ellenőrzése, kihívások vállalása és a nyilvános elköteleződés a megbeszélt tervek mellett. Ehhez társul a drasztikus őszinteségem, amivel tükröt mutatok neked még akkor is, amikor a legjobb barátaid sem mondják szemedbe az igazságot. A hab a tortán az a 10 év szakmai tapasztalatom, amit online kereskedelmi és marketing pozíciókban szereztem, top menedzseri szinteken, vagy a 3 vállalkozásom adta tapasztalat (egy meditációs app, ez a coaching, és egy üzleti tanácsadócég), vagy az a spirituális-önfejlesztő út, amin 7 éves korom óta tudatosan járok, és ami által neked is hatékonyan segíthetek az önismereted fejlesztésében. Ha eddig érdekel a dolog, olvass tovább arról, hogy mit írnak az ügyfeleim a velem közös munkáról.

Mindegy hol állsz a szakmai fejlődés útján vagy milyen szinten van a vállalkozásod, egy ideális coach fog lendíteni mindkettőn. Adi számomra azért a legjobb választás, mert példaértékű a gondolkodásmódja és mindig tud mutatni egy új nézőpontot. Egyszemélyes vállalkozásként erre nagy igényem van és már néhány alkalom után forintban is mérhető volt a közös munka gyümölcse.
Offenbecker József (30)

Pár hónap után már tapasztalom a közös munka pozitív hozadékát.
Minden coaching alkalom változatos, de a fókuszban folyamatosan az áll, hogy a rám váró problémákat megoldjam. Sokszor már az is segít, hogy beszélünk róluk, de legtöbbször kreatív ötletekkel, feladatokkal és kihívásokkal megyünk proaktívan a megoldás felé.
Szerintem egy jó mentor abból ismerszik meg, hogy figyel rád, őszinte visszajelzéseket ad a fejlődésed érdekében, egyúttal saját maga is követendő példát mutat. Hálás vagyok, hogy Adrián személyében olyasvalaki segít a személyes céljaim elérésében, akire mindhárom állítás igaz.
Kovács Péter (30)

Adrián tökéletesen kompenzálja az én impulzivtásomat, robbanéknyságomat, és az ebből adódó gyakori fókusz-vesztést: az őt jellemző hatalmas tudás, kiváló asszociációs képesség és a már-már zen-magaslatokat verdeső nyugalom (nem véletlenül egy meditációs app készítője!) egy páratlanul hatékony és inspiráló business-coachban testesülnek meg általa. Az én esetemben nem csak arról van szó, hogy segít megvalósítani a bizniszem kiépítését: valójában ő teszi lehetővé azt. Szívből ajánlom!
Karl Dani (32)

Ilyen tapasztalatokra vágysz? Keress meg!

Minden ügyfelemnek személyre szabott haladási tervet és ajánlatot adok, ezért csak az első mélyebb beszélgetés után adok javaslatot a közös munka jellegére. Ezen az első alkalmon már fontos számomra, hogy értéket adjak neked, de ezt díjmentesen teszem, így kockázat nélkül tudod felmérni, hogy megéri-e a befektetés és elköteleződés, amit a velem való munka jelent. Töltsd ki az alábbi űrlapot és felveszem veled a kapcsolatot 48 órán belül!

Jelentkezem!

Üdv,
Adi