Home Önfejlesztő és megvalósítási coaching Adival

Önfejlesztő és megvalósítási coaching Adival

A coaching során segítek a céljaid megtervezésében és elérésében, és emellett az önfejlesztésed felpörgetésében is. Egy komplex támogatást kapsz, ami segít elindulni vagy szintet lépni az életben, és emellett felkészít az ezzel járó emberi kihívások kezelésére is. Mindezt ingyenes 60 perces első konzultációval!

***Iratkozz fel a levelezőlistámra, ahol ezekben a témákban osztom meg a gondolataimat!***

Miért dolgozz velem?

Sándorfy Adrián vagyok, 30 éves, 10 év multi vezetői tapasztalattal kereskedelmi és marketing területeken (linkedin), a Meditable nevű meditációs app tulajdonosa, Biznisz Boyz Podcast egyik házigazdája, life coach és business coach.

Akik velem dolgoznak, azért engem választanak, mert valós szakmai tapasztalatom és sikereim vannak az üzleti világban, a velem való munkában megtalálnak egy társat, akivel megoszthatják az eredményeiket, félelmeiket és céljaikat, motiválom őket, hogy túllépjenek a saját határaikon, és ellenőrzöm a haladásukat, az út közben pedig átadom a magam szakmai tudását. 
Olyan fiatalokkal dolgozom, akik mindent a fejlődésnek rendelnek alá, és tudják, hogy az önmegvalósítás útján válhatnak csak igazán boldoggá, és ezért hajlandóak mindent megtenni.

A Biznisz Boyz podcast-ben elmeséltük már jópár részben a kalandokat, küzdelmeket és kihívásokat, amik a vállalkozásaink indítása során felmerültek. Ha figyelsz, hallhatod az adásokban, hogy nincs nálam az univerzális szent grál, amit csak elég megvenned párezer dollárért, és onnantól a kezdő vállalkozásod hirtelen olyan profitot fog termelni, hogy soha többé nem kell dolgoznod. (Vagy ha te ismersz ilyet, küldd el nekem is…) Nem akarlak győzködni nagy szavakkal, inkább bízom abban, hogy az a szellemiség, amit a Biznisz Boyz-ban hallasz tőlem rezonál a lelkeddel, és biztosítékot jelent neked ahhoz, hogy számíthatsz rám önmagad és a vállalkozásod fejlesztése során.

Az elején vagyok én is az útnak, igaz, ezt jó 10 év kőkemény karrierépítés, önfejlesztés, mentorok és coach-ok követése alapoz meg, de mögöttem van 2-3 év brutálisan kemény munka, amivel felépítettem a vállalkozásaimat amellett, hogy több multinacionális cégnél vittem vezetői állásokat, amik bizony többnyire nem a 8 órás fajtából valók. Hajnalban keltem és éjjel feküdtem, heti 7 nap, éveken át, mire eljutottam oda, hogy most egy működő és egyre sikeresebb nemzetközi terméket birtokolhatok, és megvalósítottam a másik vágyamat: embereknek segíthetek coach-ként a személyes fejlődésükben.

 

Mi az az önfejlesztő és megvalósítási coaching?

Olyan emberekkel akarok dolgozni, akik hasonlóan elszántak, képesek pénzt, energiát és időt áldozni az álmaik megvalósítására, de mint minden ember, néha eltévesztik az ösvényt, néha elfáradnak, de belátják, hogy támogatásra van szükségük ahhoz, hogy motiváltak maradjanak és elkerüljenek olyan buktatókat, amikbe más (én) már belefutott és tudja, hogy hol kell keresni a kijáratot.

A coaching során 4 dolgot adhatok neked: 1. a célok azonosítását és az ötleteid validálását, 2. a feladatok kijelölését (ha igényled), 3. ellenőrzést (nem igényled, de muszáj), 4. minden tudásomat, tapasztalatomat az önismeret és a vállalkozásfejlesztés terén. Jelentkezz az ingyenes első konzultációra!

 

Milyen területeken tudok neked segíteni?

  • célok tervezése és az eredmények ellenőrzése: segítek a céljaid azonosításában és az ahhoz vezető út lebontásában apró, teljesíthető lépésekre, majd ellenőrzöm a haladásodat ezen az úton. Itt igazán fontos az ellenőrzés, az elszámoltatás tevékenysége: hiába vagy felnőtt ember, aki elvileg csak magának felel, mindig jó, ha valakinek be kell számolnod az eredményeidről és azokról az esetekről, amiket nem csináltál meg határidőre. Mert a szüleid, a barátaid sosem fogják látni a kudarcaidat, nekik nem fogod elmondani, hogy hetek óta képtelen vagy megírni egy fontos email-t, pedig ez vinne igazán előre. Általában negyedéves terveket készítünk, amihez kéthetes ún. sprinteket azonosítunk, ebben pedig meghatározzuk a következő két hét feladatait, amiket ennyi idő alatt meg lehet valósítani. Legyen akár a célod a sportolás, vagy egy új vállalkozás elindítása.
  • vállalkozásfejlesztés: ha egy kisvállalkozásod van, de elakadtál, új energiák kellenek, segítek neked a stratégia és az operáció szintjén. Első sorban marketingben, üzlet- és termékfejlesztésben, menedzsmentben és folyamatfejlesztésben vagyok jó, erősen online és technológiai, főleg kereskedelmi területeken. Nagyon erős vásárlófókuszt tudok neked tanítani. Megtaníthatlak a modern hirdetési eszközök menedzselésére, megmutatom, hogy milyen ügynökségekkel és alvállalkozókkal dolgozz, összehozlak a kapcsolatrendszerem neked releváns tagjaival, és a fenti ellenőrzési funkció csak a hab a tortán, de szerintem a legfontosabb része.
  • önfejlesztés: több évnyi nettó időt töltöttem hangoskönyvek, nyomtatott könyvek, fejlesztő videós anyagok, előadások tanulmányozásával, kipróbáltam számtalan eszközt, és mostanra elmondhatom magamról, hogy tudatos önfejlesztővé váltam és egy olyan tudás gyűlt össze bennem, ami bárkinek hasznára lehet. Ismerem a hiányosságaimat és tudom, hogy mik az erősségeim, és ezeket hogyan fejleszthetem. Ebben neked is tudok segíteni, akár materialista, akár ultra spirituális vagy – én mindkét póluson kényelmesen mozgok, de egyik irányt sem erőltetem rád. Ha velem dolgozol, megspórolhatod azt a töménytelen munkát, amit én tettem a kutatásba, és ennek a tudásnak az esszenciáját kapod meg, amivel – ne legyen kétséged – még egyedül is rengeteget kell majd dolgoznod. Az út során segítek kitűzni a céljaidat és elérni azokat.
  • őszinte beszélgetés: ha csak arra vágysz, hogy valakivel megoszthasd a problémáidat, elakadásaidat, vagy a sikereidet és álmaidat, de a környezetedben nincs erre alkalmas személy, akkor fordulhatsz hozzám is. Meghallgatlak és segítek saját magadnak is tisztázni a helyzetet segítő kérdésekkel és őszinte visszacsatolással, és ha kéred, tanácsot is adok.

Természetesen a fenti területek kombinálhatók, sőt, igazából azt szeretném, ha mindezen területek összességén, holisztikus szemlélettel dolgozhatnánk együtt, mert kéz a kézben járnak ezek a dolgok, és egymást erősítik.

Nem engem keresel, ha nem döntötted el, hogy belevágsz abba, hogy fenekestül felforgasd az életedet, vállalkozást indíts, megtervezd a karrierutadat vagy intenzív önfejlesztésbe kezdj. Pár hét után le fogsz morzsolódni, és mindnyájan feleslegesen öltünk így időt a közös munkába. Én szeretnék kitartó emberekkel dolgozni, idővel akár komolyabban bevonódni támogatóként a projektjeikbe, és ehhez nekem is komoly elköteleződésre van szükségem, ehhez pedig látnom kell ezt a túloldalon is. Alább látni fogod, hogy ingyenes konzultációt adok az első alkalomra, ott ki fog derülni, hogy egymásnak valók vagyunk-e.

 

Hogy működik?

Személyesen, skype-on vagy telefonon (ahogy neked kényelmesebb) beszélünk havonta 2x, alkalmanként 60-80 percet. Ha akarod, ez lehet sűrűbb is, de tapasztalatom szerint kell minimum 2 hét, hogy haladni tudj. Vannak esetek, ha ritkábban, havonta is elég lehet konzultálnunk. Ezt érezni fogod az első pár hét után. Ezeken a beszélgetéseken segítek neked bármilyen vállalkozásindítással, karrierépítéssel és önfejlesztéssel kapcsolatos témában (vagy mindezekben egyszerre). Ezeken a beszélgetéseken azonosítjuk a stratégiádat, a rövid-, közép- és hosszútávú céljaidat, és megbeszéljük, hogy mit tudsz most tenni azért, hogy mindezekben előrelépj. Nem vagyok a főnököd, nem vagyok hajcsár, nem ciki előttem, ha nem haladsz előre, de ki fog alakulni benned egy sürgősségérzés, hogy a kétheti beszélgetéseinkre elvégezd a közösen megállapított feladatokat. Mert ez az érdeked és tudod, hogy ez visz előre a célod felé. Ha elakadsz, ha nem találod a motivációdat, abban is tudok segíteni neked: annyi hullámhegyet és -völgyet éltem meg az elmúlt pár évben, hogy a saját példámon keresztül tudok neked új energiákat adni.

 

Ingyenes első konzultáció!

Az első 60 perces konzultáció díjmentes. Itt kockázat nélkül tudod letesztelni, hogy megvan-e az összhang köztünk. Ezen az első alkalmon egyeztetjük, hogy miben tudok segíteni, hol akadtál el, hol kell támogatás neked, és hogy mikor és milyen rendszerességgel tudunk együtt dolgozni. Itt meg tudjuk beszélni a kérdéseidet, néhány oldalról felmérjük a szituációt, amiben vagy, és ez alapján személyre szabottan tudunk belevágni az első coaching alkalomba. Az ingyenes alkalmon már tudásom legjava szerint azonnal próbálok értéket teremteni neked.

 

Miért csinálom?

Szeretném, ha mindaz a tudás és tapasztalat, amit az elmúlt években összegyűjtöttem (és gyűjtök tovább minden áldott nap), nem kizárólag nekem segítene. Van egy nagyon erős belső hívás bennem, ami arra ösztönöz, hogy olyan dolgokat csináljak, amik túlmutatnak rajtam és másoknak is értéket képviselnek. Ezért csinálom a Meditable-t, hiszen a vezetett meditációk mindegyike olyan potenciált hordoz magában, ami nagyon sokat segíthet a használóinak, és ezért csinálom a Biznisz Boyz Podcast-et, mert a saját tapasztalataink megosztása segít másoknak elkerülni buktatókat vagy inspirációt ad a kezdéshez/folytatáshoz. A személyes coaching viszont egy sokkal mélyebb, személyre szabottabb, őszintébb világ: pont olyan segítséget tudok adni, ami a Te igényeidhez van szabva, ezáltal igazán hatékony lehet számodra is.

 

Hogyan jelentkezhetsz?

Írj itt nekem bátran, ha jelentkeznél, vagy ha bármilyen kérdésed van a coaching-gal kapcsolatban. Az árakról, fizetési módokról is így érdeklődhetsz. Ezek a jelenleg általánosnak számító díjakhoz vannak szabva, rugalmas fizetési feltételekkel.

 

Üdv,
Adrián