Home Biznisz Coaching & Üzleti Tanácsadás

Biznisz Coaching & Üzleti Tanácsadás

Biznisz Coaching & Üzleti Tanácsadás

Szeretnél új szintre lépni vállalkozóként?

Ezzel a legtöbben így vagyunk, mégsem merik a legtöbben megtenni az ehhez vezető lépéseket. Egyedül sokszor elveszünk a napi feladatok között vagy nem valósítjuk meg a bennünk rejlő teljes potenciált – főleg, ha főállás mellett próbálunk vállalkozni. Magam is így gondolkodtam 8-10 évvel ezelőtt, amikor elkezdtem coach-hoz járni, most pedig már annyi tapasztalatot gyűjtöttem, hogy a tudásomat én is mások segítésére fordítom.


Kikkel dolgozom?

Kifejezetten magas célokért dolgozó vállalkozókkal vagy vállalkozni vágyó ügyfelekkel foglalkozom, akik szeretnék megnövelni a bevételeiket, elindítani egy új üzletágat vagy egy új vállalkozást, és/vagy szeretnék tehermentesíteni magukat. Egyrészt üzleti tanácsokat adok, másrészt segítek az üzleti célok eléréséhez szükséges lelki és érzelmi fejlődés elérésében coaching módszerekkel, empatikus figyelemmel és erős kérdésekkel, amik segítenek új szemmel nézni az életük egyes területeire. A munkám legfontosabb részei: a fókusz fenntartása, az üzleti tapasztalatok átadása, a következő lépések meghatározása és ezek számonkérése, valamint minőségi, megerősítő visszajelzések nyújtása az elért eredmények és a szemléletmódod változásainak fényében.


Mi az az üzleti személyi edzés?

Üzleti személyi edzőnek tartom magam, mert felkészülten, “edzéstervvel” dolgozom, tiszta célokkal, de a munka nehezét neked kell elvégezned, amihez én feladatokat, ellenőrzést és szakmai segítségnyújtást adok.

Projektekként tekintek a közös munkára. A projekteknek van célja, határideje, pontosan mérhető, hogy elértük-e már a célt, és van olyan várható eredménye, ami nagyságrendekkel nagyobb bevétellel vagy hatással jár, mint a coachingra fordított befektetés. Nekem személyes elköteleződésem, hogy megtérüljön számodra a velem közös munka, mert nekem is nagyon fontos az anyagi biztonság, és ugyanezt szeretném az ügyfeleimnek is.

Ízelítő a közös munkából:

 • Létrehozunk egy 3-6-12 hónapos tervet, ahonnan visszafejtjük a célodhoz vezető utat.
 • Projekteket azonosítunk, ehhez feladatokat és határidőket allokálunk. Minden beszélgetés után feladatokkal, vállalásokkal mész haza, olyan mennyiségben, ami nagyobb haladást jelentene, mint amit egyedül érnél el.
 • Üzleti tervet alkotunk vagy átnézzük a meglévő stratégiádat. Ha most kezdesz vállalkozásba, piackutatással, termékfejlesztéssel kezdünk, átnézzük a félelmeidet és újraírjuk a paradigmáidat, amik miatt még nem kezdtél bele a felszabadulást jelentő vállalkozói létbe.
 • Ahol erre szükség van (pl. többszemélyes cégek esetén), létrehozunk egy üzleti dashboard-ot, ahol a projektenkénti munkaidő befektetésedet, az egyes területek bevétel és költség mutatóit vizsgáljuk.
 • Azonosítani fogjuk azokat a feladatokat, amiket jelenleg elvégzel, és végig fogjuk nézni, hogy ezeket neked kell-e feltétlenül elvégezni egy “kiszervezési táblázattal”. Aztán addig “hajtalak”, ameddig végre azzal nem foglalkozol, ami tényleg a te feladatod, miután kiszervezted azt, amit más is meg tud csinálni.
 • Segítek az egyes feladatokat egy sztenderdizálható feladatkörré formálni, amit ki tudsz szervezni, és be tudod vasalni az elvárt eredményeket, amíg te a felszabaduló idődben nagyobb hatékonyságú (magasabb órabérrel bíró) feladatra tudsz koncentrálni.
 • Folyamatosan monitorozzuk, hogy azzal foglalkozol-e, amivel a legfontosabb, hogy eléred-e a kitűzött részcélokat, és az egész folyamat során állandóan tanácsokkal látlak el, hogy mikor mit csinálj, ha elakadsz.
 • Átnézzük a marketingedet, átnézzük a sales folyamataidat, átnézzük az ügyfélkezelésedet, az ügyfélélményt, mindenre mutatókat vezetünk be, amik alapján értékeljük az üzleted fejlődését.
 • Átnézzük, hogy milyen időrendben, milyen produktivitással tudsz dolgozni, és mindenen javítunk, amin csak lehetséges.
 • Rendszereket építünk, amiktől hatékonyabb lesz a céged működése, amivel tervezett lesz az ügyfélszerzésed, az adminisztráció és számos kiszervezett munkafolyamat.
 • Megtanítalak csapatot vezetni, delegálni, elvárni feladatok teljesülését, szervezeti célokat kitűzni, megfelelően kommunikálni a kollégáiddal, értékelni a teljesítményüket, új kollégákat kiválasztani és a rosszul teljesítőktől objektív alapokra helyezve megválni.
 • És a legfontosabb: segítek a szemléletmódod változásában, ami az alkalmazottból vállalkozóvá váláshoz, ill. vállalkozóból cégvezetővé válásodhoz elengedhetetlen. Ez egy kemény utazás lesz, aminek a végén nem a korábbi énedhez térsz vissza.

Egy élsportolóként fogok rád tekinteni, akinek sokat számít minden megnyert százalék, ami eredményesebbé teszi őt a versenyek során. Egy olyan coach (edző) vagyok, aki látja az erősségeidet, a gyengeségeidet, stratégiát alkot a haladásodra, és elvárja, hogy az ehhez vezető lépéseket elvégezd, mert az a célom, hogy elérd azt a mérföldkövet, amit a munka elején kitűztünk.


Mikor tudunk együtt dolgozni?

Akkor tudunk együtt dolgozni, ha van egy tiszta üzleti célod, amit el akarsz érni. Ha növekedni akarsz, ha kiszervezni vagy átszervezni akarsz, ha szeretnéd magad tehermentesíteni, és átlátod, hogy ezen lépések megtétele milyen üzleti/anyagi haszonnal jár számodra.

Olyan emberekkel tudok együtt dolgozni, akik alaposan felkészülnek a közös beszélgetéseinkre, hozzák a megbeszélt statisztikákat, elvégzik a megbeszélt feladatokat, gyűjtik a megoldandó témákat, amikre a beszélgetésen választ keresünk. Legyél proaktív, és akkor sokszoros eredményt kapsz a közös munkánktól.

Olyan emberekkel dolgozom, akik megértették, hogy áldozniuk kell a céljaikra, és nem fordulnak vissza, ha költeniük kell marketingre, kiszervezésre, eszközökre vagy önmaguk fejlesztésére.


Ki vagyok én?

Sándorfy Adrián vagyok, 32 éves, 10 év multi vezetői tapasztalattal kereskedelmi és marketing területeken (linkedin), Biznisz Boyz Podcast egyik alapítója, business coach – üzleti személyi edző, emellett a Dat’science marketing ügynökség társalapítója és egyik vezetője, továbbá podcast-eket menedzselünk cégeknek a BROCASTERZ Kft. nevű cégemmel, amit CEO-ként vezetek. Ezeket az üzleteket a vezetői állásom mellett hoztam létre 2,5-3 év alatt, és mára ezek segítségével alkalmazottból valódi, full-time vállalkozóvá válhattam. 3 vállalkozásomban több mint 10-12 emberrel dolgozom, emellett pedig építem Magyarország egyik legsikeresebb üzleti podcast-jét.

Az elmúlt évek alatt 400+ coaching ülést/tanácsadást vittem végig, számos ügyfelem lépett ki a vállalkozói létből ez alatt, erősítette meg az üzletét, lépett szintet vállalkozóként.

A kezdéskor a saját eredményeim validáltak, most már az ügyfeleim eredményei adnak önbizalmat.


Technikai részletek az üzleti coaching-ról:

 • A Nagy Cél: Egy nagy előrelépést jelentő célért dolgozunk, olyan rendszerességgel, amire szükség van ahhoz, hogy meg tudd sokszorozni a haladásodat.
 • Módszertan: A módszertant hozzád igazítom, projektmenedzser és vezető, tanácsadó és coach, barát és mentor leszek, attól függően, hogy épp mire van szükség a továbblépéshez. Folyamatosan bevétel-költség-munkaóra adatokkal kell dolgoznunk, teljes transzparenciát várok, különben felesleges beszélgetnünk.
 • Helyszín: A beszélgetéseink online, videóhívás formájában zajlanak.
 • Díjazás: A díjazást egyénileg alakítom ki a jelenlegi helyzetedből kiindulva és az elérendő cél mértékét tekintve. A díjazás havidíj alapú, nem alkalom- vagy óraszámfüggő – a céljaid elérését tekintjük az alapnak, nekem az a dolgom, hogy ehhez juttassalak közelebb. A munkadíjamat általában a jelenlegi bevételed szintjéhez igazítom. Ha még alkalmazott vagy, várhatóan 80.000 és 100.000 Ft között fog mozogni a díjad, ha már van vállalkozásod, annak fejlettségi szintjétől függően 150.000 és 250.000 Ft között dolgozom Veled és a cégeddel havonta. A díjazást mindig úgy szabom meg, hogy a világos, kitűzött cél elérésével a közös munka során szerzett bevételnövekedésed rövid vagy középtávon fedezze a coaching teljes díját.
 • Időtartam: Minimum 6 hónapos projekteket vállalok. Ez alatt teljes vagy részcélokat tudunk elérni, és folytathatjuk, ha szívesen dolgozunk együtt a továbbiakban is. Egy hónapban 2 egyórás konzultáció mellett folyamatos írások kapcsolattartással dolgozunk együtt, minden héten email-ben tudunk kommunikálni, az ülések között pedig el is várom, hogy riportokat küldj nekem a haladásodról, amikre visszajelzést adok neked.

OK, mielőtt tovább mész, nézd meg és hallgasd meg az alábbi anyagokat. Ezekből jobban el tudod dönteni, hogy én vagyok-e az embered.


Interjú az üzleteimről, a vállalkozóvá válásról, podcast-ról, coaching-ról, meditációról, önfejlesztésről:

Részletek egy podcast adásunkból, ahol meséltem a coaching működéséről:

Néhány visszajelzés a velem való munkáról:

Pár hónap után már tapasztalom a közös munka pozitív hozadékát.
Minden coaching alkalom változatos, de a fókuszban folyamatosan az áll, hogy a rám váró problémákat megoldjam. Sokszor már az is segít, hogy beszélünk róluk, de legtöbbször kreatív ötletekkel, feladatokkal és kihívásokkal megyünk proaktívan a megoldás felé.
Szerintem egy jó mentor abból ismerszik meg, hogy figyel rád, őszinte visszajelzéseket ad a fejlődésed érdekében, egyúttal saját maga is követendő példát mutat. Hálás vagyok, hogy Adrián személyében olyasvalaki segít a személyes céljaim elérésében, akire mindhárom állítás igaz.
(Kovács Péter, 30, a coaching fókusza: alkalmazottból vállalkozóvá válás, személyes célok priorizálása és ellenőrzése)

Adrián tökéletesen kompenzálja az én impulzivtásomat, robbanéknyságomat, és az ebből adódó gyakori fókusz-vesztést: az őt jellemző hatalmas tudás, kiváló asszociációs képesség és a már-már zen-magaslatokat verdeső nyugalom (nem véletlenül egy meditációs app készítője!) egy páratlanul hatékony és inspiráló business-coachban testesülnek meg általa. Az én esetemben nem csak arról van szó, hogy segít megvalósítani a bizniszem kiépítését: valójában ő teszi lehetővé azt. Szívből ajánlom!
(Karl Dani, 32, a coaching fókusza: nemzetközi személyes márka felépítése és spirituális mentorálás)

Mindegy hol állsz a szakmai fejlődés útján vagy milyen szinten van a vállalkozásod, egy ideális coach fog lendíteni mindkettőn.
Adi számomra azért a legjobb választás, mert példaértékű a gondolkodásmódja és mindig tud mutatni egy új nézőpontot.
Egyszemélyes vállalkozásként erre nagy igényem van és már néhány alkalom után forintban is mérhető a közös munka gyümölcse.
(Offenbecker József, 30, a coaching fókusza: e-kereskedelmi tanácsadás és üzleti szemléletfejlesztés)

Hogyan jelentkezhetsz?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és felveszem veled a kapcsolatot 48 órán belül!

Jelentkezem!

Üdv,
Adrián