Home Üzleti Tanácsadás

Üzleti Tanácsadás

Üzleti Tanácsadás

Szeretnél új szintre lépni vállalkozóként?

Ezzel a legtöbben így vagyunk, mégsem merik a legtöbben megtenni az ehhez vezető lépéseket. Egyedül sokszor elveszünk a napi feladatok között vagy nem valósítjuk meg a bennünk rejlő teljes potenciált – főleg, ha főállás mellett próbálunk vállalkozni. Magam is így gondolkodtam 8-10 évvel ezelőtt, amikor elkezdtem coach-hoz járni, most pedig már annyi tapasztalatot gyűjtöttem, hogy a tudásomat én is mások segítésére fordítom.


Kikkel dolgozom?

Kifejezetten magas célokért dolgozó vállalkozókkal vagy vállalkozni vágyó ügyfelekkel foglalkozom, akik szeretnék megnövelni a bevételeiket, elindítani egy új üzletágat vagy egy új vállalkozást, és/vagy szeretnék tehermentesíteni magukat. Egyrészt üzleti tanácsokat adok, másrészt segítek az üzleti célok eléréséhez szükséges lelki és érzelmi fejlődés elérésében coaching módszerekkel, empatikus figyelemmel és erős kérdésekkel, amik segítenek új szemmel nézni az életük egyes területeire. A munkám legfontosabb részei: a fókusz fenntartása, az üzleti tapasztalatok átadása, a következő lépések meghatározása és ezek számonkérése, valamint minőségi, megerősítő visszajelzések nyújtása az elért eredmények és a szemléletmódod változásainak fényében.


Mi az az üzleti személyi edzés?

Üzleti személyi edzőnek tartom magam, mert felkészülten, “edzéstervvel” dolgozom, tiszta célokkal, de a munka nehezét neked kell elvégezned, amihez én feladatokat, ellenőrzést és szakmai segítségnyújtást adok.

Projektekként tekintek a közös munkára. A projekteknek van célja, határideje, pontosan mérhető, hogy elértük-e már a célt, és van olyan várható eredménye, ami nagyságrendekkel nagyobb bevétellel vagy hatással jár, mint a velem való munkára fordított befektetés. Nekem személyes elköteleződésem, hogy megtérüljön számodra a velem közös munka, mert nekem is nagyon fontos az anyagi biztonság, és ugyanezt szeretném az ügyfeleimnek is.

Ízelítő a közös munkából:

 • Létrehozunk egy 3-6-12 hónapos tervet, ahonnan visszafejtjük a célodhoz vezető utat.
 • Projekteket azonosítunk, ehhez feladatokat és határidőket allokálunk. Minden beszélgetés után feladatokkal, vállalásokkal mész haza, olyan mennyiségben, ami nagyobb haladást jelentene, mint amit egyedül érnél el.
 • Üzleti tervet alkotunk vagy átnézzük a meglévő stratégiádat. Ha most kezdesz vállalkozásba, piackutatással, termékfejlesztéssel kezdünk, átnézzük a félelmeidet és újraírjuk a paradigmáidat, amik miatt még nem kezdtél bele a felszabadulást jelentő vállalkozói létbe.
 • Ahol erre szükség van (pl. többszemélyes cégek esetén), létrehozunk egy üzleti dashboard-ot, ahol a projektenkénti munkaidő befektetésedet, az egyes területek bevétel és költség mutatóit vizsgáljuk.
 • Azonosítani fogjuk azokat a feladatokat, amiket jelenleg elvégzel, és végig fogjuk nézni, hogy ezeket neked kell-e feltétlenül elvégezni egy “kiszervezési táblázattal”. Aztán addig “hajtalak”, ameddig végre azzal nem foglalkozol, ami tényleg a te feladatod, miután kiszervezted azt, amit más is meg tud csinálni.
 • Segítek az egyes feladatokat egy sztenderdizálható feladatkörré formálni, amit ki tudsz szervezni, és be tudod vasalni az elvárt eredményeket, amíg te a felszabaduló idődben nagyobb hatékonyságú (magasabb órabérrel bíró) feladatra tudsz koncentrálni.
 • Folyamatosan monitorozzuk, hogy azzal foglalkozol-e, amivel a legfontosabb, hogy eléred-e a kitűzött részcélokat, és az egész folyamat során állandóan tanácsokkal látlak el, hogy mikor mit csinálj, ha elakadsz.
 • Átnézzük a marketingedet, átnézzük a sales folyamataidat, átnézzük az ügyfélkezelésedet, az ügyfélélményt, mindenre mutatókat vezetünk be, amik alapján értékeljük az üzleted fejlődését.
 • Átnézzük, hogy milyen időrendben, milyen produktivitással tudsz dolgozni, és mindenen javítunk, amin csak lehetséges.
 • Rendszereket építünk, amiktől hatékonyabb lesz a céged működése, amivel tervezett lesz az ügyfélszerzésed, az adminisztráció és számos kiszervezett munkafolyamat.
 • Megtanítalak csapatot vezetni, delegálni, elvárni feladatok teljesülését, szervezeti célokat kitűzni, megfelelően kommunikálni a kollégáiddal, értékelni a teljesítményüket, új kollégákat kiválasztani és a rosszul teljesítőktől objektív alapokra helyezve megválni.
 • És a legfontosabb: segítek a szemléletmódod változásában, ami az alkalmazottból vállalkozóvá váláshoz, ill. vállalkozóból cégvezetővé válásodhoz elengedhetetlen. Ez egy kemény utazás lesz, aminek a végén nem a korábbi énedhez térsz vissza.

Egy élsportolóként fogok rád tekinteni, akinek sokat számít minden megnyert százalék, ami eredményesebbé teszi őt a versenyek során. Egy olyan coach (edző) vagyok, aki látja az erősségeidet, a gyengeségeidet, stratégiát alkot a haladásodra, és elvárja, hogy az ehhez vezető lépéseket elvégezd, mert az a célom, hogy elérd azt a mérföldkövet, amit a munka elején kitűztünk.


Mikor tudunk együtt dolgozni?

Akkor tudunk együtt dolgozni, ha van egy tiszta üzleti célod, amit el akarsz érni. Ha növekedni akarsz, ha kiszervezni vagy átszervezni akarsz, ha szeretnéd magad tehermentesíteni, és átlátod, hogy ezen lépések megtétele milyen üzleti/anyagi haszonnal jár számodra.

Olyan emberekkel tudok együtt dolgozni, akik alaposan felkészülnek a közös beszélgetéseinkre, hozzák a megbeszélt statisztikákat, elvégzik a megbeszélt feladatokat, gyűjtik a megoldandó témákat, amikre a beszélgetésen választ keresünk. Legyél proaktív, és akkor sokszoros eredményt kapsz a közös munkánktól.

Olyan emberekkel dolgozom, akik megértették, hogy áldozniuk kell a céljaikra, és nem fordulnak vissza, ha költeniük kell marketingre, kiszervezésre, eszközökre vagy önmaguk fejlesztésére.


Ki vagyok én?

Sándorfy Adrián vagyok, 35 éves, 10 év multi vezetői tapasztalattal kereskedelmi és marketing területeken (linkedin), Biznisz Boyz Podcast egyik alapítója, az Impulzus Hírlevél szerzője, tanácsadó, főállásban pedig podcast-eket menedzselünk cégeknek a BROCASTERZ Podcast Kft. nevű cégemmel, amit CEO-ként vezetek. A fő vállalkozásomban 12 embert vezetek, létrehoztunk 3 podcast stúdiót, több mint 40 ügyféllel dolgozunk, évente duplázzuk az alapítás óta az árbevételünket, 2023-ban 100 milliós nettó árbevételt érünk el.

Az elmúlt évek alatt közel 1000 db üzleti konzultációt vittem végig. Ez alatt számos ügyfelem lépett ki az alkalmazotti létből, erősítette meg az üzletét, lépett szintet vállalkozóként.

A kezdéskor a saját eredményeim validáltak, most már az ügyfeleim eredményei adnak önbizalmat.


Technikai részletek az üzleti coaching-ról:

 • A Nagy Cél: Egy nagy előrelépést jelentő célért dolgozunk, olyan rendszerességgel, amire szükség van ahhoz, hogy meg tudd sokszorozni a haladásodat.
 • Módszertan: A módszertant hozzád igazítom, projektmenedzser és vezető, tanácsadó és coach, barát és mentor leszek, attól függően, hogy épp mire van szükség a továbblépéshez. Folyamatosan bevétel-költség-munkaóra adatokkal kell dolgoznunk, teljes transzparenciát várok, különben felesleges beszélgetnünk.
 • Helyszín: A beszélgetéseink online, videóhívás formájában zajlanak.
 • Díjazás: A díjazást egyénileg alakítom ki a jelenlegi helyzetedből kiindulva és az elérendő cél mértékét tekintve. A díjazás havidíj alapú, nem alkalom- vagy óraszámfüggő – a céljaid elérését tekintjük az alapnak, nekem az a dolgom, hogy ehhez juttassalak közelebb. A díjazást mindig úgy szabom meg, hogy a világos, kitűzött cél elérésével a közös munka során szerzett bevételnövekedésed rövid vagy középtávon fedezze a tanácsadás teljes díját, lehetőleg többszörösen.
 • Időtartam: Minimum 6 hónapos projekteket vállalok. Ez alatt teljes vagy részcélokat tudunk elérni, és folytathatjuk, ha szívesen dolgozunk együtt a továbbiakban is. Egy hónapban 2 egyórás konzultáció mellett folyamatos írásos kapcsolattartással dolgozunk együtt, minden héten email-ben tudunk kommunikálni, az ülések között pedig kérem is, hogy riportokat küldj nekem a haladásodról, amikre visszajelzést adok neked.

Hogyan jelentkezhetsz?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és felveszem veled a kapcsolatot 48 órán belül!

Jelentkezem!

Üdv,
Adrián