Home Business coaching és mentorálás

Business coaching és mentorálás

A business coaching és mentorálási folyamat során segítek a(z üzleti) céljaid megtervezésében és elérésében, és emellett az önfejlesztésed felpörgetésében is. Egy komplex támogatást kapsz, ami segít elindulni vagy szintet lépni az életben és vállalkozásodban, és emellett felkészít az ezzel járó emberi kihívások kezelésére is. Havi kihívások, feladatlisták, új szokások és mély, inspiráló beszélgetések várnak, amik közelebb visznek a céljaid és önmagad megismerése felé, az első vállalkozásod elindításához vagy a meglévő új szintre emeléséhez.

Mindegy hol állsz a szakmai fejlődés útján vagy milyen szinten van a vállalkozásod, egy ideális coach fog lendíteni mindkettőn.
Adi számomra azért a legjobb választás, mert példaértékű a gondolkodásmódja és mindig tud mutatni egy új nézőpontot.
Egyszemélyes vállalkozásként erre nagy igényem van és már néhány alkalom után forintban is mérhető a közös munka gyümölcse.
(Offenbecker József, 30, a coaching fókusza: e-kereskedelmi tanácsadás és üzleti szemléletfejlesztés)

Miért dolgozz velem?

Sándorfy Adrián vagyok, 31 éves, 10 év multi vezetői tapasztalattal kereskedelmi és marketing területeken (linkedin), a Meditable nevű meditációs app tulajdonosa, Biznisz Boyz Podcast egyik házigazdája, life coach és business coach, a Dat’science marketing tanácsadó csapat társalapítója. Ezeket az üzleteket a vezetői állásom mellett hoztam létre 2,5 év alatt, és mára ezek segítségével alkalmazottból valódi, full-time vállalkozóvá válhattam.
Itt meséltem a teljes folyamatról a podcast-ünkben:

Akik velem dolgoznak, azért engem választanak, mert valós szakmai tapasztalatom és sikereim vannak az üzleti világban, a velem való munkában megtalálnak egy társat, akivel megoszthatják az eredményeiket, félelmeiket és céljaikat, motiválom őket, hogy túllépjenek a saját határaikon, és ellenőrzöm a haladásukat, az út közben pedig átadom a magam szakmai tudását. 
Olyan emberekkel dolgozom, akik mindent a fejlődésnek rendelnek alá, és tudják, hogy az önmegvalósítás útján válhatnak csak igazán boldoggá, és ezért hajlandóak mindent megtenni.

Az elején vagyok én is az útnak, igaz, ezt jó 10 év kőkemény karrierépítés, önfejlesztés, mentorok és coach-ok követése alapoz meg, de mögöttem van 2-3 év brutálisan kemény munka, amivel felépítettem a vállalkozásaimat amellett, hogy több multinacionális cégnél vittem vezetői állásokat, amik bizony többnyire nem a 8 órás fajtából valók. Hajnalban keltem és éjjel feküdtem, heti 7 nap, éveken át, mire eljutottam oda, hogy megvalósítottam a legfőbb vágyamat: fejlődni vágyó (fiatal)embereknek segíthetek a személyes és szakmai fejlődésükben, akár vállalkozók, akár vezetők a munkahelyükön.

Adrián tökéletesen kompenzálja az én impulzivtásomat, robbanéknyságomat, és az ebből adódó gyakori fókusz-vesztést: az őt jellemző hatalmas tudás, kiváló asszociációs képesség és a már-már zen-magaslatokat verdeső nyugalom (nem véletlenül egy meditációs app készítője!) egy páratlanul hatékony és inspiráló business-coachban testesülnek meg általa. Az én esetemben nem csak arról van szó, hogy segít megvalósítani a bizniszem kiépítését: valójában ő teszi lehetővé azt. Szívből ajánlom!
(Karl Dani, 32, a coaching fókusza: nemzetközi személyes márka felépítése és spirituális mentorálás)

Most kipróbálhatod ajándék első konzultációval!

Milyen területeken tudok neked segíteni?

  • célok tervezése és az eredmények ellenőrzése: segítek a céljaid azonosításában és az ahhoz vezető út lebontásában apró, teljesíthető lépésekre, majd ellenőrzöm a haladásodat ezen az úton. Itt igazán fontos az ellenőrzés, az elszámoltatás tevékenysége: hiába vagy felnőtt ember, aki elvileg csak magának felel, mindig jó, ha valakinek be kell számolnod az eredményeidről és azokról az esetekről, amiket nem csináltál meg határidőre. Mert a szüleid, a barátaid sosem fogják látni a kudarcaidat, nekik nem fogod elmondani, hogy hetek óta képtelen vagy megírni egy fontos email-t, pedig ez vinne igazán előre. Általában negyedéves terveket készítünk, amihez kéthetes ún. sprinteket azonosítunk, ebben pedig meghatározzuk a következő két hét feladatait, amiket ennyi idő alatt meg lehet valósítani. Legyen akár a célod a sportolás, vagy egy új vállalkozás elindítása.
  • vállalkozásfejlesztés: ha egy kisvállalkozásod van, de elakadtál, új energiák kellenek, segítek neked a stratégia és az operáció szintjén. Első sorban marketingben, üzlet- és termékfejlesztésben, menedzsmentben és folyamatfejlesztésben vagyok jó, erősen online és technológiai, főleg kereskedelmi területeken. Nagyon erős vásárlófókuszt tudok neked tanítani. Megtaníthatlak a modern hirdetési eszközök menedzselésére, megmutatom, hogy milyen ügynökségekkel és alvállalkozókkal dolgozz, összehozlak a kapcsolatrendszerem neked releváns tagjaival, és a fenti ellenőrzési funkció csak a hab a tortán, de szerintem a legfontosabb része.
  • önfejlesztés: több évnyi nettó időt töltöttem hangoskönyvek, nyomtatott könyvek, fejlesztő videós anyagok, előadások tanulmányozásával, kipróbáltam számtalan eszközt, és mostanra elmondhatom magamról, hogy tudatos önfejlesztővé váltam és egy olyan tudás gyűlt össze bennem, ami bárkinek hasznára lehet. Ismerem a hiányosságaimat és tudom, hogy mik az erősségeim, és ezeket hogyan fejleszthetem. Ebben neked is tudok segíteni, akár materialista, akár ultra spirituális vagy – én mindkét póluson kényelmesen mozgok, de egyik irányt sem erőltetem rád. Ha velem dolgozol, megspórolhatod azt a töménytelen munkát, amit én tettem a kutatásba, és ennek a tudásnak az esszenciáját kapod meg, amivel – ne legyen kétséged – még egyedül is rengeteget kell majd dolgoznod. Az út során segítek kitűzni a céljaidat és elérni azokat.
  • őszinte beszélgetés: ha csak arra vágysz, hogy valakivel megoszthasd a problémáidat, elakadásaidat, vagy a sikereidet és álmaidat, de a környezetedben nincs erre alkalmas személy, akkor fordulhatsz hozzám is. Meghallgatlak és segítek saját magadnak is tisztázni a helyzetet segítő kérdésekkel és őszinte visszacsatolással, és ha kéred, tanácsot is adok.
  • tudatosság, önbizalom, meditáció: nincs sikeres vállalkozás önbizalom nélkül, nincs boldog ember tudatosság nélkül, ezért én minden ügyfelemnél foglalkozom az érzelmi oldal rendberakásával is. A tudatosság elérése, az önbizalom megteremtése a fő területek, amivel foglalkozom és amiben jó vagyok. Ezek elérését kutatom hosszú évek óta, és ezt a tudást adom át azoknak a mentoráltjaimnak, akik nyitottak minderre.

***Iratkozz fel a levelezőlistámra, ahol ezekben a témákban osztom meg a gondolataimat!***

Természetesen a fenti területek kombinálhatók, sőt, igazából azt szeretném, ha mindezen területek összességén, holisztikus szemlélettel dolgozhatnánk együtt, mert kéz a kézben járnak ezek a dolgok, és egymást erősítik.

Nem engem keresel, ha nem döntötted el, hogy belevágsz abba, hogy fenekestül felforgasd az életedet, vállalkozást indíts, megtervezd a karrierutadat vagy intenzív önfejlesztésbe kezdj. Pár hét után le fogsz morzsolódni, és mindnyájan feleslegesen öltünk így időt a közös munkába. Én szeretnék kitartó emberekkel dolgozni, idővel akár komolyabban bevonódni támogatóként a projektjeikbe, és ehhez nekem is komoly elköteleződésre van szükségem, ehhez pedig látnom kell ezt a túloldalon is. Alább látni fogod, hogy ingyenes konzultációt adok az első alkalomra, ott ki fog derülni, hogy egymásnak valók vagyunk-e.

Hogy működik?

Személyesen Budapesten, Skype-on vagy telefonon (ahogy neked kényelmesebb) beszélünk havonta 2x, alkalmanként 90 percet. Ha akarod, ez lehet sűrűbb is, de tapasztalatom szerint kell minimum 2 hét, hogy haladni tudj. Vannak esetek, ha ritkábban, havonta is elég lehet konzultálnunk, és van akivel hetente 2x egy gyors telefonos státuszbeszélgetéssel tartjuk kordában a haladást. Ezt érezni fogod az első pár hét után. Ezeken a beszélgetéseken segítek neked bármilyen vállalkozásindítással, karrierépítéssel és önfejlesztéssel kapcsolatos témában (vagy mindezekben egyszerre). Ezeken a beszélgetéseken azonosítjuk a stratégiádat, a rövid-, közép- és hosszútávú céljaidat, és megbeszéljük, hogy mit tudsz most tenni azért, hogy mindezekben előrelépj.

Nem vagyok a főnököd, nem vagyok hajcsár, nem ciki előttem, ha nem haladsz előre, de ki fog alakulni benned egy sürgősségérzés, hogy a kétheti beszélgetéseinkre elvégezd a közösen megállapított feladatokat. Mert ez az érdeked és tudod, hogy ez visz előre a célod felé. Ha elakadsz, ha nem találod a motivációdat, abban is tudok segíteni neked: annyi hullámhegyet és -völgyet éltem meg az elmúlt pár évben, hogy a saját példámon keresztül tudok neked új energiákat adni.

Ajándék első konzultáció!

Az első 60 perces konzultáció díjmentes. Itt kockázat nélkül tudod letesztelni, hogy megvan-e az összhang köztünk. Ezen az első alkalmon egyeztetjük, hogy miben tudok segíteni, hol akadtál el, hol kell támogatás neked, és hogy mikor és milyen rendszerességgel tudunk együtt dolgozni. Az ingyenes alkalmon már tudásom legjava szerint azonnal próbálok értéket teremteni neked. Itt meg tudjuk beszélni a kérdéseidet, néhány oldalról felmérjük a szituációt, amiben vagy, és ez alapján személyre szabottan tudunk belevágni az első coaching alkalomba és az árazást is itt egyeztetjük, ami személyre szabott a célok és a pénzügyi tűréshatárod fényében. 

Miért csinálom?

Szeretném, ha mindaz a tudás és tapasztalat, amit az elmúlt években összegyűjtöttem (és gyűjtök tovább minden áldott nap), nem kizárólag nekem segítene. Van egy nagyon erős belső hívás bennem, ami arra ösztönöz, hogy olyan dolgokat csináljak, amik túlmutatnak rajtam és másoknak is értéket képviselnek. Ezért csinálom a Meditable-t, hiszen a vezetett meditációk mindegyike olyan potenciált hordoz magában, ami nagyon sokat segíthet a használóinak, és ezért csinálom a Biznisz Boyz Podcast-et, mert a saját tapasztalataink megosztása segít másoknak elkerülni buktatókat vagy inspirációt ad a kezdéshez/folytatáshoz. A személyes coaching viszont egy sokkal mélyebb, személyre szabottabb, őszintébb világ: pont olyan segítséget tudok adni, ami a Te igényeidhez van szabva, ezáltal igazán hatékony lehet számodra is.

Pár hónap után már tapasztalom a közös munka pozitív hozadékát.
Minden coaching alkalom változatos, de a fókuszban folyamatosan az áll, hogy a rám váró problémákat megoldjam. Sokszor már az is segít, hogy beszélünk róluk, de legtöbbször kreatív ötletekkel, feladatokkal és kihívásokkal megyünk proaktívan a megoldás felé.
Szerintem egy jó mentor abból ismerszik meg, hogy figyel rád, őszinte visszajelzéseket ad a fejlődésed érdekében, egyúttal saját maga is követendő példát mutat. Hálás vagyok, hogy Adrián személyében olyasvalaki segít a személyes céljaim elérésében, akire mindhárom állítás igaz.
(Kovács Péter, 30, a coaching fókusza: alkalmazottból vállalkozóvá válás, személyes célok priorizálása és ellenőrzése)

Hogyan jelentkezhetsz?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és felveszem veled a kapcsolatot 48 órán belül!

Jelentkezem!

Üdv,
Adrián