Home Vállalkozói coaching és marketing tanácsadás

Vállalkozói coaching és marketing tanácsadás

Az online vállalkozói coaching és marketing tanácsadás során segítek a vállalkozásod elindításában vagy fejlesztésében, és emellett az önfejlesztésed felpörgetésében is. Egy komplex támogatást kapsz, ami segít elindulni vagy szintet lépni a vállalkozói életben, és emellett felkészít az ezzel járó emberi kihívások kezelésére is. Mindezt ingyenes első konzultációval!

 

Miért dolgozz velem?

Sándorfy Adrián vagyok, 30 éves, 10 év multi vezetői tapasztalattal kereskedelmi és marketing területeken (linkedin), a Meditable nevű meditációs app tulajdonosa, Biznisz Boyz Podcast egyik házigazdája, life coach és business coach. Ebben a podcast-ben elmeséltük már jópár részben a kalandokat, küzdelmeket és kihívásokat, amik a vállalkozásaink indítása során felmerültek. Ha figyelsz, hallhatod az adásokban, hogy nincs nálam az univerzális szent grál, amit csak elég megvenned párezer dollárért, és onnantól a kezdő vállalkozásod hirtelen olyan profitot fog termelni, hogy soha többé nem kell dolgoznod. (Vagy ha te ismersz ilyet, küldd el nekem is…) Ezen az oldalon nem fogsz csilli-villi bannereket, letölthető csali e-bookokat, menő (kölcsön-)autókban pózolást, híres emberekkel ölelkezést látni csak azért, hogy meggyőzzelek arról, hogy mennyire hiteles vagyok. Nem akarlak győzködni nagy szavakkal, inkább bízom abban, hogy az a szellemiség, amit a Biznisz Boyz-ban hallasz tőlem rezonál a lelkeddel, és biztosítékot jelent neked ahhoz, hogy számíthatsz rám önmagad és a vállalkozásod fejlesztése során.

Az elején vagyok én is az útnak, igaz, ezt jó 10 év kőkemény karrierépítés, önfejlesztés, mentorok és coach-ok követése alapoz meg, de mögöttem van 2-3 év brutálisan kemény munka, amivel felépítettem a vállalkozásomat amellett, hogy több multinacionális cégnél vittem vezetői állásokat, amik bizony többnyire nem a 8 órás fajtából valók. Hajnalban keltem és éjjel feküdtem, heti 7 nap, éveken át, mire eljutottam oda, hogy most egy működő és egyre sikeresebb nemzetközi terméket birtokolhatok, és azon dolgozhatok, hogy olyan szintű befektetést realizáljak, ami egy eddig teljesen elképzelhetetlen távolságra repít a komfortzónámtól.

Ebben az adásban meséltem részletesen a Meditable első időszakáról. A podcast további részeiben hallhatod, hogy ehhez képest mi mindenben változtam azóta és mit csinálok másképp.

 

Mi az a vállalkozói online coaching?

Olyan emberekkel akarok dolgozni, akik hasonlóan elszántak, képesek pénzt, energiát és időt áldozni az álmaik megvalósítására, de mint minden ember, néha eltévesztik az ösvényt, néha elfáradnak, de belátják, hogy támogatásra van szükségük ahhoz, hogy motiváltak maradjanak és elkerüljenek olyan buktatókat, amikbe más (én) már belefutott és tudja, hogy hol kell keresni a kijáratot.

Az online coaching során 4 dolgot adhatok neked: 1. a célok azonosítását és az ötleteid validálását, 2. a feladatok kijelölését (ha igényled), 3. ellenőrzést (nem igényled, de muszáj), 4. minden tudásomat, tapasztalatomat és a kapcsolatrendszeremet a marketing és a vállalkozásfejlesztés terén. Jelentkezz az ingyenes első konzultációra!

 

Milyen területeken tudok neked segíteni?

 • marketing tanácsadás: segítek a marketing stratégiád összeállításában. Az alapoktól indulunk: mi a terméked, ki a célcsoportod, mi az ígéreted feléjük, hogyan kommunikálsz és mit mondasz magadról, hogy mutatod be a terméked/szolgáltatásod, hol éred el az ügyfeleidet. Ha az alapok már rendben vannak, elkezdhetünk dolgozni a kampányaidon, a megjelenő tartalmaidon, a hirdetéseid optimalizálásán, a marketingbüdzséd jobb felosztásában, hogy megtérüljenek a kampányaid. Rendberakjuk a közösségi média felületeidet, segítek a design fejlesztésében, SEO-ban, offline marketing eszközeidben, mindezt több mint 10 év aktív online és offline marketing menedzseri tapasztalattal kereskedelmi téren.
 • vállalkozásindítás: az ötlet validációjától, az első vásárlói/felhasználói teszteken át az indulásig, egészen odáig, hogy elkészüljenek az első pénzügyi terveid, amikkel akár befektetést is kereshetünk neked. Fordulhatsz hozzám, ha csak egy ötlet kezdeményed van, és akkor nulláról közösen kidolgozzuk, és segítek megvalósítani. Vagy dolgozhatsz velem, ha van már valamid, de nem tudod, hogy mi a következő lépés. Itt igazán fontos az ellenőrzés, az elszámoltatás tevékenysége: hiába vagy vállalkozó, aki elvileg csak magának felel (ami minél nagyobbra nősz, annál kevésbé lesz igaz, bárki bármit mondjon), mindig jó, ha valakinek be kell számolnod az eredményeidről és azokról az esetekről, amiket nem csináltál meg határidőre. Mert a szüleid, a barátaid sosem fogják látni a kudarcaidat, nekik nem fogod elmondani, hogy hetek óta képtelen vagy megírni egy fontos email-t, pedig ez vinne igazán előre.
 • vállalkozásfejlesztés: ha egy kisvállalkozásod van, de elakadtál, új energiák kellenek, segítek neked a stratégia és az operáció szintjén. Első sorban marketingben, üzlet- és termékfejlesztésben, menedzsmentben és folyamatfejlesztésben vagyok jó, erősen online és technológiai, főleg kereskedelmi területeken. Nagyon erős vásárlófókuszt tudok neked tanítani. Megtaníthatlak a modern hirdetési eszközök menedzselésére, megmutatom, hogy milyen ügynökségekkel és alvállalkozókkal dolgozz, összehozlak a kapcsolatrendszerem neked releváns tagjaival, és a fenti ellenőrzési funkció csak a hab a tortán, de szerintem a legfontosabb része.
 • karrierépítés: fiatal korom ellenére igen magas karrierszintekre jutottam el, és tudom, hogy mi ehhez a recept, vagy legalábbis, hogy nekem mi segített, és mi segített már jópár embernek, aki tanácsot kért tőlem. Megnézzük, hogy hol tartasz most, miért nem tudsz előrelépni, milyen képességeket kellene elsajátítanod, mik az erősségeid, miben vagy kevésbé jó, ill. milyen területen lenne a legalkalmasabb dolgoznod. Segítek meghatározni, hogy mi az álommelód, ami a leginkább összhangban van az értékrendeddel (ha nem ismered az értékeidet, akkor segítek kibányászni belőled), és támogatlak az álláskeresésben is.
 • önfejlesztés: több évnyi nettó időt töltöttem hangoskönyvek, nyomtatott könyvek, fejlesztő videós anyagok, előadások tanulmányozásával, kipróbáltam számtalan eszközt, és mostanra elmondhatom magamról, hogy tudatos önfejlesztővé váltam és egy olyan tudás gyűlt össze bennem, ami bárkinek hasznára lehet. Ismerem a hiányosságaimat és tudom, hogy mik az erősségeim, és ezeket hogyan fejleszthetem. Ebben neked is tudok segíteni, akár materialista, akár ultra spirituális vagy – én mindkét póluson kényelmesen mozgok, de egyik irányt sem erőltetem rád. Ha velem dolgozol, megspórolhatod azt a töménytelen munkát, amit én tettem a kutatásba, és ennek a tudásnak az esszenciáját kapod meg, amivel – ne legyen kétséged – még egyedül is rengeteget kell majd dolgoznod. Az út során segítek kitűzni a céljaidat és elérni azokat.
 • személyes pénzügyek: nem vagyok pénzügyi tanácsadó, sosem fogok pénzügyi termékeket eladni neked, viszont van egy olyan rendszerem, amivel sikerült elérnem, hogy a havi bevételeim 40%-át minden hónapban megtakarítsam vagy befektessem. Ez pedig független a bevételtől a legtöbb esetben. Elérhető egy hármas taktikával: 1. költségek elemzése, majd csökkentése, 2. bevételek növelése, 3. optimalizálás a célok fényében. Ebben tudok segíteni neked. Átadom azokat az elveket, amikkel én elértem mindezt, és adok hozzá egy működő rendszert, amivel én végre úrrá lettem a pénzügyeimen.

Természetesen a fenti területek kombinálhatók, sőt, igazából azt szeretném, ha mindezen területek összességén, holisztikus szemlélettel dolgozhatnánk együtt, mert kéz a kézben járnak ezek a dolgok, és egymást erősítik. Ha nincs félretett pénzed, nem tudsz a vállalkozásodra áldozni. Ha nem fejleszted önmagad, nem lesz sikeres a vállalkozásod. Ha nem lépsz előre a karrierlétrán, nehezebb lesz a bevételeidet növelni és nem tapasztalsz meg magas szintű üzleti szituációkat. Ha nem fejleszted a vállalkozásodat, sosem érsz el arra a szintre, hogy olyan bevételeket teremts, amik elképzelhetetlenek lennének alkalmazotti státuszban. És így tovább, ez egy ördögi kör.

Itt meséltem el, hogy milyen élmény volt elérni, amikor elértük a Meditable-nél a havi 100 dolláros bevételi álomhatárt. Azért volt ez nagy dolog számomra, mert tudom, hogy 0-ról eljutni 100 dollárig nagyságrendekkel nehezebb, mint 100 dollárról elérni 1000-re. Itt éreztem először, hogy igazából vállalkozó vagyok. [Pörgess a 30. percig]

 

Kinek való az online coaching?

Olyan fiatal vállalkozni és fejlődni vágyó embereknek, akik már a küszöbén állnak annak, hogy valami komoly saját dolgot kezdjenek, vagy már bele is vágták a fejszéjüket egy vagy több nagy projektbe – azaz megvan az elhatározás, a kitartás és az elköteleződés valami mellett. Nem baj, ha az a “valami” még homályos, sokkal inkább az attitűd számít.

Kifejezetten hasznos lehet az online vállalkozói coaching külföldön élő magyaroknak, akik csak így tudnak magyar nyelven szakmai segítséget kérni. Évek óta nemzetközi környezetben dolgozom, a saját projektem is kifejezetten nem a magyar piacra készült, ezért látom azokat a különbségeket, amik miatt egy külföldön élő magyarnak kihívást jelenthet megszólítani egy idegen piacot, vagy pont külföldről eljutni a magyar fogyasztókhoz a távolság miatt.

Nem engem keresel, ha nem döntötted el, hogy belevágsz abba, hogy fenekestül felforgasd az életedet, vállalkozást indíts, megtervezd a karrierutadat vagy intenzív önfejlesztésbe kezdj. Pár hét után le fogsz morzsolódni, és mindnyájan feleslegesen öltünk így időt a közös munkába. Én szeretnék kitartó emberekkel dolgozni, idővel akár komolyabban bevonódni támogatóként a projektjeikbe, és ehhez nekem is komoly elköteleződésre van szükségem, ehhez pedig látnom kell ezt a túloldalon is. Alább látni fogod, hogy pénzvisszafizetéses garanciát adok az első alkalomra, ott ki fog derülni, hogy egymásnak valók vagyunk-e.

 

Hogy működik?

Skype-on (vagy más videós alkalmazásban) vagy telefonon beszélünk havonta 2x, 60 percet. Ha akarod, ez lehet sűrűbb is, de tapasztalatom szerint kell minimum 2 hét, hogy haladni tudj. Vannak esetek, ha ritkábban, havonta is elég lehet konzultálnunk. Ezt érezni fogod az első pár hét után. Ezeken a beszélgetéseken segítek neked bármilyen vállalkozásindítással, karrierépítéssel és önfejlesztéssel kapcsolatos témában (vagy mindezekben egyszerre). Ezeken a beszélgetéseken azonosítjuk a stratégiádat, a rövid-, közép- és hosszútávú céljaidat, és megbeszéljük, hogy mit tudsz most tenni azért, hogy mindezekben előrelépj. Nem vagyok a főnököd, nem vagyok hajcsár, nem ciki előttem, ha nem haladsz előre, de ki fog alakulni benned egy sürgősségérzés, hogy a kétheti beszélgetéseinkre elvégezd a közösen megállapított feladatokat. Mert ez az érdeked és tudod, hogy ez visz előre a célod felé. Ha elakadsz, ha nem találod a motivációdat, abban is tudok segíteni neked: annyi hullámhegyet és -völgyet éltem meg az elmúlt pár évben, hogy a saját példámon keresztül tudok neked új energiákat adni.

 

A skype coaching a következő előnyöket is kínálja:

 • Az otthonod kényelméből és biztonságából vehetsz részt az önfejlesztési folyamatban.
 • Rugalmasabban egyeztethetőek az időpontok.
 • Kutatásokból tudjuk, hogy az online coaching ugyanolyan hatékonysággal működik, mint annak tradicionális formája.
 • Az online terápia költséghatékonyabb a hagyományos ‘szemtől-szembeni’ formánál. Időt is spórol a kliens, hiszen nincs szükség utazásra.
 • Csak telefonos (kép nélküli) csatorna is használható igény esetén.

 

Ingyenes első konzultáció!

Az első 30 perces igényfelmérő konzultáció díjmentes. Itt kockázat nélkül tudod letesztelni, hogy megvan-e az összhang köztünk. Ezen az első alkalmon egyeztetjük, hogy miben tudok segíteni, hol akadtál el, hol kell támogatás neked, és hogy mikor és milyen rendszerességgel tudunk együtt dolgozni. Itt meg tudjuk beszélni a kérdéseidet, néhány oldalról felmérjük a szituációt, amiben vagy, és ez alapján személyre szabottan tudunk belevágni az első coaching alkalomba.

Ezen a 30 perces előzetes konzultáción megbeszélésre kerülhet az összes felmerülő kérdésed az online coaching-gal kapcsolatban.

 • Beszélhetünk a problémádról illetve a céljaidról.
 • Megbeszélhetjük, hogy milyen módon segíthet Neked személyesen a közös munkánk.
 • Ez a beszélgetés továbbá segítségemre van, hogy a legmegfelelőbb segédanyagokat készíthessem elő az első ülésünkre, ezzel is támogatva, hogy már ez az alkalom nyújtson némi segítséget és további motivációt.
 • Miután megbeszéltük az összes kérdésedet, és szeretnéd, megbeszélhetünk egy időpontot az első skype ülésünknek.
 • Ha még gondolkodásra van szükséged, szívesen küldök további olvasnivalót az online tanácsadásról és egy személyre szabott haladási tervet a konzultációnk alapján.
 • Ha úgy ítélnénk meg, hogy egy másik fejlődési módszer lenne alkalmasabb Neked, szívesen adok útmutatást és segítek a legmegfelelőbb segítség megtalálásában.

 

Miért csinálom?

Szeretném, ha mindaz a tudás és tapasztalat, amit az elmúlt években összegyűjtöttem (és gyűjtök tovább minden áldott nap), nem kizárólag nekem segítene. Van egy nagyon erős hívás bennem, ami arra ösztönöz, hogy olyan dolgokat csináljak, amik túlmutatnak rajtam és másoknak is értéket képviselnek. Ezért csinálom a Meditable-t, hiszen a vezetett meditációk mindegyike olyan potenciált hordoz magában, ami nagyon sokat segíthet a használóinak, és ezért csinálom a Biznisz Boyz Podcast-et, mert a saját tapasztalataink megosztása segít másoknak elkerülni buktatókat vagy inspirációt ad a kezdéshez/folytatáshoz. A személyes coaching viszont egy sokkal mélyebb, személyre szabottabb, őszintébb világ: pont olyan segítséget tudok adni, ami a Te igényeidhez van szabva, ezáltal igazán hatékony lehet számodra is.

 

Hogyan jelentkezhetsz?

Írj itt nekem bátran, ha jelentkeznél, vagy ha bármilyen kérdésed van a coaching-gal kapcsolatban. Az árakról, fizetési módokról nyugodtan érdeklődhetsz. Ezek a jelenleg általánosnak számító díjakhoz vannak szabva, rugalmas fizetési feltételekkel.

 

Üdv,
Adrián