Home Podcast adások EXTRA: Ingatlan mint Befektetés 2. rész: Ingatlan Vásárlás És Bérbeadás. (VENDÉG: Peter Jones)

EXTRA: Ingatlan mint Befektetés 2. rész: Ingatlan Vásárlás És Bérbeadás. (VENDÉG: Peter Jones)

by Biznisz Boyz

Az új BB EXTRA sorozat első epizódjában átbeszéltük, hogy milyen ingatlant venni és eladni magánszemélyként, most pedig már át is térünk a befektetés részére. Vendégünk Peter Jones, magyar származású, de hosszú ideig Ausztráliában élt ingatlanbefektető, aki jelenleg idehaza több, mint 100 lakás rövid- és középtávú kiadásával foglalkozik. Ő avat be bennünket ennek a befektetési formának minden kis titkába. 

*Nem befektetési tanács.*

Ebben a részben megtudhatjuk, hogy magánszemélyként, ha van pár millió forint félretett pénzünk és ingatlanba szeretnénk fektetni, akkor mit tehetünk, milyen opcióink vannak? 

Jól kivesézzük a hitel lehetőséget és hogy hogyan kell a befektetés előtt elvégzeni a házi feladatunkat, hogy kijöjjön a matek. Végignéztük a legjobb és legrosszabb szcenáriókat, hogy milyen költségek merülhetnek fel a lakáskiadás kapcsán, amikre nem is gondolnánk elsőre és hogy milyen bevételekre számíthatunk.

“Mindig úgy vettem lakást, hogy tudtam, hogy ki fogja kifizetni helyettem a havi törlesztést!” – említi Peter Jones, az egyik legfontosabb alapelvet, amit mindig figyelembe kell venni. Ennek kapcsán pedig átbeszéltük, hogy milyen kockázatokat rejt a lakáskiadás. 

Tartsatok velünk az Ingatlan, mint befektetés második epizódjában is!

Peter Jones üzenete a legújabb programjáról a shownotes olvasóinak:

A Delfinszív egy olyan program ami segíti az érzelmi kapcsolódást a pénzzel – önmagunkkal es a párkapcsolatban. Csoportos gyakorlatokal – jó zenével – erősítsük meg a belső intuíció es döntési lehetőségeket az életben. Magyarország második legnagyobb Airbnb üzemeltető céget építettem fel és sokszor éreztem, hogy az érzelmi blokkjaim miatt nem tudtam tovább lépni. A Delfinszív egy olyan önismereti tréning program, ami gyakorlatokkal megtanítja a tiszta áramlást a pénzzel, önmagunkkal és a párkapcsolatban. Céges csapatépítésben – magánszemélyeknek próbáljuk átadni ezt a tudást.”

Több infó:
https://www.youtube.com/watch?v=IqA6FX031x0&t=82s
https://www.facebook.com/Delfin-Sziv-213392244051508
www.delfinsziv.com


A BB új minisorozatát, az “Ingatlan mint befektetés”-t azzal a céllal indítottuk el, hogy tisztán láthassuk az ingatlanokhoz kapcsolódó lehetőségeket és csapdákat — és hogy feltárjuk, jó befektetés-e az ingatlan.

A minisorozatban társműsorvezetőnek hívtuk az egyetlen és hamisíthatatlan Csorba Dánielt — alias CséDét. 

Dani csatornái:

Ez az extra sorozat egyben a beharangozója a Mi a matek? podcastnek, aminek a házigazdája szintén Mester Tomi és az alapvető célja, hogy szakértők segítségével elkalauzoljon téged a pénzügyek és befektetések világába. 


Peter képzéseit ezeken a linken találjátok:

https://peterjonesmagic.com/

https://peterjonesmagic.com/halado-tanfolyam/

Illetve az apartmainjaihoz néhány link:

www.novabudapest.com           

www.mangohotelbudapest.com 

Az adásban említett weboldalak:


Ha szereted a Biznisz Boyz adásait, támogathatsz minket azzal, ha a Voiz hangoskönyv appon belül hallgatsz minket, mert itt a lejátszások után tiszteletdíjat kapunk.

Ráadásul a BB kuponnal első hónapban 90%-os kedvezménnyel használhatod az appot, amiben számtalan hasznos üzleti és egyéb személyiségfejlesztő témájú könyvet hallgathatsz meg. Részletek: https://bizniszboyz.hu/voiz

Kövesd a BB-t mindenhol:

Zárt csoport: https://facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/ 

Insta: https://instagram.com/bizniszboyz/ 

Cikkek és kontakt: https://bizniszboyz.hu/ 

Indítsd podcast-et, segítünk benne: https://bizniszboyz.hu/indits-podcast-et-a-cegednek-a-markadnak-segitunk/ 


Ezt láttad már?

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..