Home Podcast adások EXTRA: Ingatlan mint Befektetés 3: Flipping. Értéknövelés és eladás. (VENDÉG: Dr. Somogyi Patrícia)

EXTRA: Ingatlan mint Befektetés 3: Flipping. Értéknövelés és eladás. (VENDÉG: Dr. Somogyi Patrícia)

by Biznisz Boyz

Hallottál már a home stagingről? Különböző amerikai “reality”-kből jól ismerhetjük, Tomi és Dani azonban most elhívta egy beszélgetésre Dr. Somolyi Patríciát, a hazai home staging megalapítóját. Ugyanis a harmadik Ingatlan mint befektetés epizódban a Tomi által flippingként emlegetett befektetési módszerről lesz szó, amelynek ez az egyik legjobb módszere. Patríciától megtudtuk, hogy van szép magyar neve is, méghozzá az ingatlan értéknövelés és továbbértékesítés.

*Nem befektetési tanács.*

“De jó lett volna, ha egy éve találkozunk” – szaladt ki Tomi száján a mondat egy ponton, hiszen a korábbi adásokban már említette, hogy nemrégiben két kis lakást adtak el, hogy egy nagyobbat vásárolhassanak. A mai adásban rengeteg olyan kérdésre kaptak Tomiék – és kaphattok most ti is – választ, amely akkor megfordult a fejünkben a feleségével..

Patrícia 10 éves tapasztalatával bevezet minket abba, hogy

– mi a matek ( 😉 ) a home staging-nél és a flippingnél,
– mikre kell mindenképp figyelni,
– mi az igazán jó vétel,
– részletesen megnézzük a kockázatokat és buktatókat,
– megnézzük, hogy nulláról kezdve mennyi idő kell egy lakás megvásárlásától a felújításon át az eladásig, így milyen hozammal érdemes kalkulálnunk
– a home staging valóban szemfényvesztés-e vagy inkább igényesség
– és azt is megtudhatod, hogy hol tanulhatod ki ennek a mesterségnek minden csínját-bínját.

Ez az adás neked szól, ha gondolkozol abban, hogy ingatlanba fektesd a pénzedet, de akkor is, ha egyszerűen csak szeretnél az életed során eladni egy ingatlant. Minden esetben hasznos információkat kapsz ebből az igazán profi beszélgetésből!

———————————————————————————————-
A BB új minisorozatát, az “Ingatlan mint befektetés”-t azzal a céllal indítottuk el, hogy tisztán láthassuk az ingatlanokhoz kapcsolódó lehetőségeket és csapdákat — és hogy feltárjuk, jó befektetés-e az ingatlan.

A minisorozatban társműsorvezetőnek hívtuk az egyetlen és hamisíthatatlan Csorba Dánielt — alias CséDét.

Dani csatornái:
Csédé: www.youtube.com/c/CsorbaD%C3%A1nielTV
Kalmárok podcast: www.youtube.com/c/Kalm%C3%A1rok
Ez az extra sorozat egyben a beharangozója a Mi a matek? podcastnek, aminek a házigazdája szintén Mester Tomi és az alapvető célja, hogy szakértők segítségével elkalauzoljon téged a pénzügyek és befektetések világába.

Az adásban említett weboldalak:
www.somogyipatricia.hu
msp-homestaging.hu

———————————————————————————————-

Ha szereted a Biznisz Boyz adásait, támogathatsz minket azzal, ha a Voiz hangoskönyv appon belül hallgatsz minket, mert itt a lejátszások után tiszteletdíjat kapunk.

Ráadásul a BB kuponnal első hónapban 90%-os kedvezménnyel használhatod az appot, amiben számtalan hasznos üzleti és egyéb személyiségfejlesztő témájú könyvet hallgathatsz meg. Részletek: bizniszboyz.hu/voiz

Kövesd a BB-t mindenhol:

Zárt csoport: facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/
Insta: instagram.com/bizniszboyz/
Cikkek és kontakt: bizniszboyz.hu/
Indítsd podcast-et, segítünk benne: bizniszboyz.hu/indits-podcast-et…rkadnak-segitunk/

Ezt láttad már?

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..