A vendéglátást a COVID nagyon megviselte, így Attit az utóbbi időben elég rossz passzban hallhattuk. Azonban néhány hete ismét kinyithatták a 55 Café & Bar ajtaját, így itt volt az ideje egy update-nek arról, hogy is áll a biznisz Attiéknál.
Nem mondhatjuk, hogy könnyű időszakon vagyunk túl és azt sem, hogy már nem jöhet semmi gebasz, de a koronavírus azt is hozta a vállalkozók életébe, hogy mindig van a B terv mellett C, D vagy akár Zs terv is. Nincs ez máshogy Attiláéknál sem az 55 Cafe & Bar esetében.
A legfrissebb adásban elmeséli, hogy milyen offline és online marketing eszközökkel készülnek az őszre, hogy hogyan tartották meg a core staffot (fő embereket), mikkel nem számolt, hogyan fér meg a házhozszállítás és a helyben fogyasztás, illetve mi lesz akkor ha jön a 4. hullám?
A beszélgetés közben pedig nem meglepő módon egy új vállalkozás ötlet is megszületett a fejünkben. Mit gondolsz: vajon lesz valaha Biznisz Boyz pizzázó és pizza? 😉
———————————————–
Kövesd a BB-t mindenhol:
- Zárt csoport: www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/
- Insta: www.instagram.com/bizniszboyz/
- Cikkek és kontakt: https://bizniszboyz.hu/
- Indítsd podcast-et, segítünk benne: https://bizniszboyz.hu/indits-podcast-et-a-cegednek-a-markadnak-segitunk/