Home Blogcikkek 104. Menjünk vagy maradjunk? Vállalkozás külföldön vs. Magyarországon

104. Menjünk vagy maradjunk? Vállalkozás külföldön vs. Magyarországon

by Biznisz Boyz

A zárt facebook csoportunkban és még a twitteren is nagyot ment a Tomi által felvetett téma: költözni vagy maradni? És ha költözni, akkor hova és hogyan?

A mai adásban ezt jártuk körbe, mindannyian elmondjuk, hogyan éljünk meg ebben az időszakban a hazai vállalkozói létet, milyen volt amikor külföldön éltünk és dolgoztunk, illetve eljátszunk mindannyian a gondolattal, hogy ha most kellene döntést hozni, hova mennénk.

Milyen (lehet) külföldre költözni, egyedül, párral vagy családdal? Ott vajon “kolbászból van a kerítés” vagy azért ott sem fenékig tejfel az élet? Hogyan lehet jól boldogulni külföldi vállalkozóként? Kellenek-e helyi kapcsolatok? Vajon mennyit ingáznánk?

Érdekes kérdések, néha meglepő válaszok – ezt tudjuk ígérni a mai adásra. A kérdés pedig, hogy vajon találkozunk-e Spanyolországban? 😉

Kevés kéthetente egy Biznisz Boyz epizód? Iratkozz fel az Impulzus Hírlevélre, amivel a páratlan hetekre is adunk egy nagy adag inspirációt. Tudj meg többet:
>>> https://impulzushirlevel.hu <<<

———————————————————————————————-

Kövesd a BB-t mindenhol:
Zárt csoport: https://facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/
Insta: https://instagram.com/bizniszboyz/
Cikkek és kontakt: https://bizniszboyz.hu/
Indítsd podcast-et, segítünk benne: https://brocasterz.com/szolgaltatasaink

Ha szereted a Biznisz Boyz adásait, támogathatsz minket azzal, ha a Voiz hangoskönyv appon belül hallgatsz minket, mert itt a lejátszások után tiszteletdíjat kapunk.

Ráadásul a BB kuponnal első hónapban 90%-os kedvezménnyel használhatod az appot, amiben számtalan hasznos üzleti és egyéb személyiségfejlesztő témájú könyvet hallgathatsz meg. Részletek: https://bizniszboyz.hu/voiz

Ezt láttad már?

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..