Home Podcast adások 105. Rapid Biznisz Kihívás: levizsgáztunk vállalkozásból – te átmennél a vizsgán?

105. Rapid Biznisz Kihívás: levizsgáztunk vállalkozásból – te átmennél a vizsgán?

by Biznisz Boyz

A mai adásban egy izgalmas gondolatkísérletet hozunk nektek, amelyben Tomi hozza az egészen konkrét, ám kitalált szituációkat, Adinak és Attinak pedig  2 perc gondolkozási idő után  3, max 5 perc áll rendelkezésre, hogy prezentálja a válaszát egymástól függetlenül. Így minden felvetett problémára kétféle megoldási javaslat érkezik majd. Izgalmas lesz összevetni, hogy válaszainkból hogyan rajzolódnak ki személyiségeink.

5 szituációt vázolt fel Tomi, olyan izgalmas témákkal, mint, hogy például örökölsz egy lakást, de csak bizonyos feltételekkel lehet a tiéd – hogyan cselekszel, vagy új és már piacvezető vállalkozóként néhány kényes szituációban milyen stratégiákat választanál, lesz egy hallgatói kérdésünk és végül, de nem utolsó sorban, egy izgalmas és random felkérésre, hogyan készülnél fel?

Arra invitálunk, hogy a Te is játssz velünk – állítsd le az adást és magad is válaszold meg a kérdéseket akár magadban, akár a zárt fb csoportunkban.  Fontos, hogy nincs jó vagy rossz megoldás, ötletek és megoldások vannak. Tarts velünk!

Kevés kéthetente egy Biznisz Boyz epizód? Iratkozz fel az Impulzus Hírlevélre, amivel a páratlan hetekre is adunk egy nagy adag inspirációt. Tudj meg többet:
>>> https://impulzushirlevel.hu <<<

———————————————————————————————-

Kövesd a BB-t mindenhol:
Zárt csoport: https://facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/
Insta: https://instagram.com/bizniszboyz/
Cikkek és kontakt: https://bizniszboyz.hu/
Indítsd podcast-et, segítünk benne: https://brocasterz.com/szolgaltatasaink

Ha szereted a Biznisz Boyz adásait, támogathatsz minket azzal, ha a Voiz hangoskönyv appon belül hallgatsz minket, mert itt a lejátszások után tiszteletdíjat kapunk.

Ráadásul a BB kuponnal első hónapban 90%-os kedvezménnyel használhatod az appot, amiben számtalan hasznos üzleti és egyéb személyiségfejlesztő témájú könyvet hallgathatsz meg. Részletek: https://bizniszboyz.hu/voiz

Ezt láttad már?

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..