Home Podcast adások Podcast E12: Marketing a social media világában és a sikeres ügynökséggé válás útja – Mészáros Beatrix interjú

Podcast E12: Marketing a social media világában és a sikeres ügynökséggé válás útja – Mészáros Beatrix interjú

by Sándorfy Adrián

“Nem leszek önmagam rabszolgája!”
A 12. adásban Mészáros Beatrixszal, a Mindea ügyvezetőjével beszélgettünk a vállalkozóvá válásról, a social media trendekről és arról, hogy milyen nőként érvényesülni a magyar vállalkozói színtéren. Beát régóta ismerjük, dolgoztunk vele, szoros kapcsolat fűz minket vele, mégis rengeteg újdonságot tudtunk meg az ügynökségének indítását övező körülményekről, ami sok más kezdő vállalkozónak is hasznos muníció lehet.
Beszélgettünk arról, hogy milyen alapelveket vall Bea vállalkozóként, amiket 6 éve mindig sikerült megtartania. Beszéltünk a közösségi média platformok jelenlegi trendejeiről, a kis és közepes vállalkozások social media lehetőségeiről, és a Mindea növekedési terveiről.
Nagyon tanulságos adás, amiben egy eddig semennyire nem érintett témát dolgozunk fel, ráadásul Magyarország egyik leghitelesebb social media szakértőjével és női vállalkozójával tesszük mindezt. Kellemes inspirálódást az adáshoz!

Ezt láttad már?

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..