Home Podcast adások 84. Értékeljük a 2021-es üzleti évünket. Avagy: karácsonyi húzás BB-módra.

84. Értékeljük a 2021-es üzleti évünket. Avagy: karácsonyi húzás BB-módra.

by Biznisz Boyz

Az év utolsó adásában – szinte már hagyományként – értékeltük az elmúlt évet üzletileg és magánélet szempontjából is. A Secret Santa játékot pedig kicsit átalakítottuk: különböző, általános és specifikus kérdések kerültek fel a cetlikre, amelyeket egymásnak készítettünk.

A válaszokból kiderül, hogy mik történtek velünk 2021-ben. Voltak hullámhegyek és hullámvölgyek idén is, de végül úgy néz ki, igazából egyikünk sem változtatna a döntéseinken. A 2022-es tervekről az évindító adásban mesélünk majd. 

Te át szoktad gondolni év végén, hogy milyen sikereid és kudarcaid voltak? Ha van kedved, oszd meg velünk a BB zárt csoportjában!

Ez a beszélgetés számukra  is egy kellemes lecsendesedés volt és erre az évre elköszönünk, de jövőre (és utána még 2051-ig 😉 ) ugyanitt folytatjuk! Kellemes ünnepeket és jó pihenést! Tarts velünk ma is!

———————————————————————————————-

Ha szereted a Biznisz Boyz adásait, támogathatsz minket azzal, ha a Voiz hangoskönyv appon belül hallgatsz minket, mert itt a lejátszások után tiszteletdíjat kapunk.

Ráadásul a BB kuponnal első hónapban 90%-os kedvezménnyel használhatod az appot, amiben számtalan hasznos üzleti és egyéb személyiségfejlesztő témájú könyvet hallgathatsz meg. Részletek: https://bizniszboyz.hu/voiz

Kövesd a BB-t mindenhol:

Zárt csoport: https://facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/

Insta: https://instagram.com/bizniszboyz/

Cikkek és kontakt: https://bizniszboyz.hu/

Indítsd podcast-et, segítünk benne: https://bizniszboyz.hu/indits-podcast-et-a-cegednek-a-markadnak-segitunk/

Ezt láttad már?

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..