Home Podcast adások 85. “Nézed a TV-t, a KATA meg maxolja ki magát” – Évtervezés, céljaink 2022-re, 2021 számokban

85. “Nézed a TV-t, a KATA meg maxolja ki magát” – Évtervezés, céljaink 2022-re, 2021 számokban

by Biznisz Boyz

A karácsonyi szünet során, az év végi pihenés alatt már elkezdtük megtervezni a 2022-es évünket, amelyet most megosztunk Veletek. Sőt, az évnyitó adás LIVE jellege miatt néhány BB hallgató évértékelése és tervei is elhangzanak, tovább színesítve az elhangzó évtervezési módszerek palettáját.

A témakör boncolgatása során megtudhatjátok, hogy a 2021-es év sikerei és kudarcai hogyan befolyásolják a 2022-es évünk optimizmusát, illetve láthatjátok, hogy az évtervezési szokásaink mennyire tükröződnek vissza személyiségünkben vagy éppen a társasjátékozás során alkalmazott stratégiáinkban. Felmerül a kérdés, hogy van-e értelme egyáltalán egyéni vállalkozóként évet tervezni, vagy erre csak a csapatban dolgozóknak van szüksége, és az is kiderül, hogy nem csak a kívánt szintű árbevétel tervezése mozgatja az terveinket.

Tomi egy minimális, biztonságot adó bevételt tervezett meg, melybe belekalkulálta azt is, hogy mire szeretne pénzt költeni az évben. Atti, Tomihoz hasonlóan, a saját idejének szabad felosztása mellett tette le a voksát, ebből kiindulva tűzte ki a céljait, melyben a saját mentális egyensúlya meglepően nagy arányt kapott. Adinak nem sikerült meghazudtolnia magát, elárulja, hogy hogyan született meg egy kb. 60 miniprojektből álló lista, mely segítségével a cége ideális képét szeretné megvalósítani 1, illetve 3 éves távon. 

De vajon milyen konkrét célokat fogalmaztunk meg? 

Hallgassátok meg az adást, lessétek el a hozzátok illő évtervezési módszert  és inspirálódjunk együtt 2022-ben is! 🙂

———————————————————————————————-

Ha szereted a Biznisz Boyz adásait, támogathatsz minket azzal, ha a Voiz hangoskönyv appon belül hallgatsz minket, mert itt a lejátszások után tiszteletdíjat kapunk.

Ráadásul a BB kuponnal első hónapban 90%-os kedvezménnyel használhatod az appot, amiben számtalan hasznos üzleti és egyéb személyiségfejlesztő témájú könyvet hallgathatsz meg. Részletek: https://bizniszboyz.hu/voiz

Kövesd a BB-t mindenhol:

Zárt csoport: https://facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/

Insta: https://instagram.com/bizniszboyz/

Cikkek és kontakt: https://bizniszboyz.hu/

Indítsd podcast-et, segítünk benne: https://bizniszboyz.hu/indits-podcast-et-a-cegednek-a-markadnak-segitunk/

Ezt láttad már?

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..