Home Blogcikkek Ezt a pénzügyi költségvetési rendszert használjuk – próbáld ki Te is!

Ezt a pénzügyi költségvetési rendszert használjuk – próbáld ki Te is!

by Sándorfy Adrián

A Biznisz Boyz Podcast 9. részében meséltünk arról, hogy milyen személyes költségvetést használok a kiadásaim követésére, a megtakarításaim tervezésére és a bevételeim számontartására. Azóta sokan kértétek, hogy osszuk meg veletek a rendszert, az alábbi videóban ezért bemutatjuk a Bőségtervezőnek keresztelt személyes pénzügyi kalkulátor működését, és a lejjebb található linkek segítségével Ti is kipróbálhatjátok azt.

Mit tud a pénzügyi tervező?
💰Költségek, bevételek rögzítése és tervezése
💰Rendelkezésre álló összeg és még betervezett költségek átlátható kezelése
💰Összekapcsolt google form a kiadások könnyű rögzítésére
💰Igény szerint testreszabható táblázat, ha más logikát használnál
💰Biztonságosan, saját drive-ra átmásolható változat, így csak te látsz rá a táblázatra

A pénzügyi kalkulátor működésének részletes bemutatása (kezdd ezzel!):

Következő lépésként kövesd ennek a leírásnak a lépéseit!
Itt mutatjuk be lépésről lépésre, hogyan tudod átmásolni magadhoz a táblázatot, és életre kelteni a saját pénzügyi terveződet. A hozzáférést kezdeményezni kell a Google Drive-on keresztül, majd ha megadtuk, utána már biztonságosan tudod átmásolni magadhoz a tervezőt.

===================

A Bőségtervező egy ingyenes rendszer, ami Sándorfy Adi és Kis Dani szellemi terméke. Célja, hogy segítsen neked abban, hogy úrrá legyél a pénzügyeiden. Ha tetszik a pénzügyi tervező és segített növelni a megtakarításaidat, hálaképpen támogasd a projektet egy tetszőleges összeggel, amit a tervező fejlesztésére fordítunk (pl. appot csinálunk belőle)! Ha szeretnél tudatosabbá válni a pénzügyeid terén, és ehhez személyes segítségre van szükséged, jelentkezz coaching-ra, ahol a fenti tervező személyre szabásával segítünk elsajátítani a sikeres megtakarításhoz szükséges tudatosság alapelveit, és segítek kitűzni a helyes pénzügyi célokat.

===================

A Bőségtervező egy olyan ingyenes eszköz, ami segít számontartani a költségeidet és a bevételeidet, ill. megtervezni a megtakarításaidat. Nem vállalunk semmilyen felelősséget a pénzügyi tervezővel elért pozitív vagy negatív pénzügyi következményekért. A pénzügyi tervező bárminemű használata saját felelősségre történik.

Ezt láttad már?

7 hozzászólás

E09: Money Mindset – A személyes pénzügyekről őszintén: megtakarítás, befektetés és a pénz élvezete - Biznisz Boyz Podcast 2018. október 31. - 09:14

[…] “Mindenki a saját szintjén nyomorog” – erős állítás, de nagyon igaz. Sok esetben ránk is, holott viszonylag tudatosnak mondhatjuk magunkat a pénzügyek terén, és ebben az adásban pár igen hasznos tippet is megosztunk ebben a témában. Az egyik legszubjektívebb és legintimebb témával folytatódik tehát a Biznisz Boyz Podcast. Most minden a pénz körül forog. [UPDATE: Megjelent az adásban említett pénzügyi tervezőnk!] […]

Reply
Gabor 2019. április 3. - 20:41

Tök jó. Én még egy burndown chart-tal egészíteném ki ami mutatja, hogy a költés aktuális sebességével hogy alakulna a hóvége. Ez még segíthet időben behúzni a féket akkor is ha kategóriákon belöl jónak tűnsz. Persze ebből jobb kivenni a tényleg fix dolgokat, mint rezsi, megtakarítás/hitel, lakbér stb. Ezeket ugyanis közvetlenül nem tudod befolyásolni.

Reply
Sándorfy Adrián 2019. július 15. - 20:14

Na igen, ezzel én is próbálkoztam, de egy csomó költség előre tudhatóan hó végén realizálódik, és az torzíthatná a chart-ot. 🙂

Reply
Kozákné Zsuzsa 2019. július 3. - 21:27

Köszönöm, hogy rendelkezésre bocsátottátok, megy a támogatás 🙂

Reply
Sándorfy Adrián 2019. július 15. - 19:46

Köszönjük Zsuzsa 🙂

Reply
N.T. 2019. július 12. - 10:26

Szervusz!! Hogyan lehet folytatni, hozzá adni a következő hónapot? Köszönöm!

Reply
Sándorfy Adrián 2019. július 15. - 19:45

Szia, le kell másolni a hónapot és az új táblázat dátum oszlopaiban át kell írni a dátumokat. Szerintem ez benne van valahol a videóban, amit hozzá készítettem. Azt láttad? Ha nem megy, légyszi írj nekem: https://bizniszboyz.hu/kapcsolat/

Reply

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..